creative design projeler

MR.NASEER PRIVATE VILLA INTERIORS

GERİ DÖN

MR.NASEER PRIVATE VILLA INTERIORS

2020

LOKASYON Erbil
İNŞAAT ALANI 4.521 metrekare
MÜŞTERİ Mr.Naseer
DURUM Tamamlandı
TİP Çok Amaçlı

Erbil'de bulunan Mr.Naseer özel Villası, toplam 4 katlı (bodrum + üç kat) olup dört kanat şeklinde bir plan üzerine tasarlanmıstır.

174m2 açık yüzme havuzu ve içinde ateş çukuruyla birlikte batık oturma planlanmıştır. Buna ek olarak 1300m2 peyzaj alanı içinde oturma, dinlenme ve barbekü alanları ile tasarlanmıştır.

Bu villanın bodrum katında yüzme havuzu, vitamin bar gibi beş yıldızlı bir otel olanaklarını barındırmaktadır. Sinema odası, türk hamamı, buhar odası, masaj odası, kuaför, şarap mahzeni, 8 araçlık garaj, 2 hizmetçi ve 1 sürücü odası..

Zemin katta havuz manzaralı mükemmel bir Aile oturma odası ve ayrıca 230 m2 galerili iki kat hacimli harika bir yaşam alanıyla ev sahiplerine oturma alanları, dinlenme alanları, tv izleme, şömine önü oturma alanları sunmaktadır. Ayrıca, müşterilerinizin eve girmeden ziyaret edebilecekleri arka girişli bir ofis odası ve misafir yatak odası bulunmaktadır.
Birinci Katta beş suit yatak odası ve bir ebeveyn yatak odası ve çatı katında ortak bahçeli hobby odası ve  fitness salonu yer alırken ayrıca çamaşırhane, hizmetçi odaları tasarlanmıştır.
 

TR EN