creative design projeler

NAZARETH WELLNESS CENTER

GERİ DÖN

NAZARETH WELLNESS CENTER

2020

LOKASYON ERBIL
İNŞAAT ALANI 2.210 sqm
MÜŞTERİ MECRI
DURUM Tamamlandı
TİP İnşaat

Lüks Sağlık Merkezi, Park View Konut Kompleksi altında yüzme havuzu, buhar ve sauna odaları, fitnes salonu, çok işlevli spor odası ve crossfit odası ile planlanmıştır.
Toplam inşaat alanı 2.210 metrekare olan projede giriş holünden kilitli dolaplara kadar birinci kalite ve modern tarz malzemeler kullanılmıştır.
20m x 8.75m yüzme havuzunda 2.5x2.5cm mozaik seramik, saunada Abachi Ayaus ahşabı ve buhar odasında akrilik malzeme kullanılmıştır. Havuz kolonları ve kiriş alınları beyaz akrilik ile kaplanmış, şezlong altı iroko ahşap güverte sıcak bir atmosfer vermek için kullanılmıştır. Havuz alanı içinde iki jakuzi ve bir sigara odası alanı planlanmıştır.
Havuz tavanında galaksi resim baskılı PVC gergi lake fiber optik aydınlatma ile kullanılmıştır. Crossfit ve çok fonksiyonlu odaların tavan lineer aydınlatmalarında, hollerde ve giriş tavanlarında gizli ışıklı dekoratif alçıpan tasarım kullanılmıştır.
Zemin Katta: Giriş Holü, Ofisler, Soyunma odaları, duşlar, buhar odaları, saunalar,
Birinci Katta: Fitnes Odası, Vip Fitnes odası, Çok işlevli spor odası, Crossfit odası, kilitli dolaplar, duşlar, wc planlanmıştır.

Bu projede Creative Design & Construction, tüm disiplinlerle (mimari, mekanik, elektrik) tüm konsept iç tasarım ve uygulama çizimlerinden ve tüm uygulama işlerinden anahtar teslimi olarak sorumlu olmuştur.

TR EN