creative design projeler

WHITE HOUSE

GERİ DÖN

WHITE HOUSE

2020

LOKASYON ERBIL
İNŞAAT ALANI 2.800 sqm
MÜŞTERİ SHIHAB N. SHIHAB
DURUM Tamamlandı
TİP Konut

Dream şehrinin güney tarafında yer alan bu özel villa, ERBİL'in beyaz evidir. Villada 6 süit yatak odası, 2 büyük karşılama alanı, kapalı yüzme havuzu ve fitnes salonu, Türk hamamı, çocuk oyun alanı, birkaç depo odası, hizmetli odası ve 4 kişilik sığınak bulunmaktadır. Giriş holü ve ardından evin kalbi ve merkezi olan merdiven holü 2 kat yüksekliğindedir. Bu salon sadece yatay değil dikey sirkülasyon merkezidir.

Müşteri, misafirlerin ağırlanacağı çok büyük bir kabul salonu istedi. Bu salon kolonsuz 13.6 x 10.1 metre mesafe ile 137 metrekaredir. Evdeki diğer tüm döşemeler gibi bu alan da içi straforla doldurulmuş kesilmiş levha ile kaplıdır. 2.380 metrekare arsa alanı 2.800 metrekare inşaat alanı üzerinde olup, bu villanın yapımına Eylül 2011'de başlanmıştır.

Bu projede Creative Design & Construction, mimari, yapısal, mekanik, elektrik uygulama projeleri gibi uygulama projelerinin tüm disiplinlerinden ve ayrıca bu yapısal inşaat kontrolüne ek olarak dış, iç ve peyzaj tasarımlarından sorumlu olmuştur.

TR EN