creative design projeler

ISTANBUL HOUSES

GERİ DÖN

ISTANBUL HOUSES

2020

LOKASYON ERBIL
İNŞAAT ALANI 117.000 sqm
MÜŞTERİ SB OZEL GROUP
DURUM Tamamlandı
TİP Konut

Hızla büyüyen ERBİL'in her geçen gün artan Konut projelerine ihtiyacı bulunmaktadır. İstanbul'da yaşıyormuş gibi hissettiğinizi düşünün. Pencerenizi açıp Boğaz'ı ve 2 köprüyü görüyorsunuz. 100.000 metrekarelik bir arsa üzerinde İstanbul konseptine dayanan bu projede 8 kulenin her biri İ kulesi, S kulesi, T kulesi, A kulesi gibi benzersiz bir isme sahip ve İSTANBUL kelimesini tamamlıyor. Dairesel biçimli bu 8 kule, iç sosyal alanın etrafında konumlandırılmıştır. Merkezde yer alan çok büyük bir göl, 2 yaya köprüsü ile Boğaz'ı anımsatmaktadır.

15 katlı apartmanların 3 farklı tipi bulunmaktadır. 2 küçük tip apartmanda her katta her biri 175 metrekare olan 4 konut ünitesi bulunmaktadır. 2 orta tip apartmanda her katta her biri 200 metrekare olan 4 konut ünitesi bulunmaktadır. 4 büyük tip apartmanda her katta 250 metrekare alana sahip 4 daire bulunmaktadır. Kulelerin toplam inşaat alanı 117.000 metrekareye ulaşmaktadır. Buna ek olarak proje, kapalı ve açık yüzme havuzu, fitnes salonu, spa merkezi, mağazalar ve spor sahalarını içeren çok büyük bir peyzaja sahiptir.

Bu projede Creative Design & Construction, projenin konsept tasarımlarından, nazım imar planının hazırlanmasından ve ayrıca 3 boyutlu görselleştirmeden sorumlu olmuştur.

TR EN