creative design projeler

HEWA CITY

GERİ DÖN

HEWA CITY

2020

LOKASYON BAGHDAD
İNŞAAT ALANI Land Area:688.800sqm
MÜŞTERİ HEWA GROUP
DURUM Tamamlandı
TİP Kentsel Tasarım

688.000 metrekare arsa üzerinde 78 apartman (8-9 kat), 388 villa (200 metrekareden 550 metrekareye kadar) içeren 3000'den fazla birim tasarlanmıştır. 3 farklı tipteki apartmanlar projenin dış sınırlarını çizmekte olup apartman sakinlerinin açık bir manzaraya sahip olabilecekleri şekilde tasarlanmıştır.  

Ana yola yakın büyük ticari alan (100.000 metrekare) ve arsa merkezine yakın 2 adet daha ticari alan (2000 metrekare / adet) planlanmıştır. Merkez alanı bu proje için sosyal, eğitim ve ticari bölgedir. Bu projeye AVM'nin her iki tarafından da girebilirsiniz. Çevresindeki çevre yolu, iç trafiği azaltmaktadır ve böylece merkezi bölgedeki villalar için iyi bir yere sahiptir.

Merkez bölge projenin kalbini oluşturmaktadır ve 4 farklı tipte villaları kapsayan ve 3 farklı tipteki apartman blokları ile çevrili olan, Hewa City olarak adlandırılan ve Bağdat’ta inşa edilecek olan bu küçük şehrin temel noktasını oluşturmaktadır.

Bu projede, Creative Design & Construction, villa ve dairelerin nazım imar planının hazırlanmasından, konsept tasarımlarından, peyzaj tasarımından ve her binanın ön kat planlarından ve 3 boyutlu görselleştirmelerden sorumlu olmuştur.

TR EN